Geen producten (0)
Geen producten (0)

Cudrania Tricuspidata Che Vrucht

€ 39,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14272
Bruto gewicht 3,00 Kg
Omschrijving

Cudrania Tricuspidata Che Vrucht, Chinese Aardbeienboom

Deze Cudrania Tricuspidata Che Vrucht is speciaal door ons uitgekozen en zeer geschikt voor een Fruithaag / Voedselbos. Cudrania Tricuspidata Che Vrucht is ook geplant in de fruithaag van "De Grote Tuinverbouwing" SBS6

Pot maat: 5 liter

De Cudrania Tricuspidata" is een zelfbestuivende plant. Er zijn dus geen aparte mannelijke en vrouwelijke planten nodig om vruchten te krijgen. Na circa twee jaar kan de plant vruchten gaan dragen. Cudrania Tricuspidata" bloeit in april-mei-juni met kleine gele bloemen. In juli - oktober zijn de vruchten plukrijk. Daarbij is de Cudrania Tricuspidata" goed winterhard tot ca. -20 °C.

Verzorging: In de winter (november– februari) raden wij aan om de plant in de gewenste vorm snoeien. Plant de LCudrania Tricuspidata" op een zonnige standplaats. 

De geleverde plant kan (afhankelijk van uw bestelmoment / seizoen ) afwijken van de getoonde afbeeldingen, planten zijn bladverliezend in het najaar.

De Cudrania Tricuspidata" is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "De grote Tuinverbouwing" SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.