Geen producten (0)
Geen producten (0)

Morus Rotundiloba Mojo Berry, Dwerg Moerbei

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14279
Omschrijving

Morus Rotundiloba Mojo Berry, Dwerg Moerbei

Deze Morus Rotundiloba Mojo Berry, Dwerg Moerbei is speciaal door ons uitgekozen en zeer geschikt voor een Fruithaag / Voedselbos. Morus Rotundiloba Mojo Berry" is ook geplant in de fruithaag van "De Grote Tuinverbouwing" SBS6

Pot maat: 3 liter

De Morus Rotundiloba Mojo Berry" is een fraaie soort. Na circa een jaar kan de plant vruchten gaan dragen. Morus Rotundiloba Mojo Berry" bloeit in april met  kleine wit / groene bloemen. In augustus- september zijn de vruchten plukrijk. Daarbij is de Morus Rotundiloba Mojo Berry goed winterhard tot ca. -20 °C.

Verzorging: In de winter (november– februari) raden wij aan om de plant in de gewenste vorm snoeien. Plant de Morus Rotundiloba Mojo Berry" op een zonnige standplaats. 

De geleverde plant kan (afhankelijk van uw bestelmoment / seizoen ) afwijken van de getoonde afbeeldingen, planten zijn bladverliezend in het najaar.

De Morus Rotundiloba Mojo Berry" is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "De grote Tuinverbouwing" SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.