Geen producten (0)
Geen producten (0)

Cydonia Oblonga Leskovacz, Kweepeer

€ 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14276
Bruto gewicht 2,00 Kg
Omschrijving

Cydonia Oblonga Leskovacz, Kweepeer

Deze Cydonia Oblonga Leskovacz, Kweepeer is speciaal door ons uitgekozen en zeer geschikt voor een Fruithaag / Voedselbos.Cydonia Oblonga Leskovacz" is ook geplant in de fruithaag van "De Grote Tuinverbouwing" SBS6

Pot maat: 7.5 liter

De Cydonia Oblonga Leskovacz" is een fraaie soort. Na circa een jaar kan de plant vruchten gaan dragen. Cydonia Oblonga Leskovacz" bloeit in april met witte bloemen. In augustus- september zijn de vruchten plukrijk. Daarbij is de Cydonia Oblonga Leskovacz goed winterhard tot ca. -20 °C.

Verzorging: In de winter (november– februari) raden wij aan om de plant in de gewenste vorm snoeien. Plant de Cydonia Oblonga Leskovacz" op een zonnige standplaats. 

De geleverde plant kan (afhankelijk van uw bestelmoment / seizoen ) afwijken van de getoonde afbeeldingen, planten zijn bladverliezend in het najaar.

De Cydonia Oblonga Leskovacz" is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "De grote Tuinverbouwing" SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.