Geen producten (0)
Geen producten (0)

Ziziphus Jujuba Dongzao, Chinese Dadelboom

€ 34,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14285
Bruto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Ziziphus Jujuba Dongzao, Chinese Dadelboom

Deze Ziziphus Jujuba Dongzao, Chinese Dadelboom is speciaal door ons uitgekozen en zeer geschikt voor een Fruithaag / Voedselbos. Ziziphus Jujuba Dongzao" is ook geplant in de fruithaag van "De Grote Tuinverbouwing" SBS6

Pot maat: 5 liter

De Ziziphus Jujuba Dongzao" is een fraaie soort. Na circa twee jaar kan de plant vruchten gaan dragen. Ziziphus Jujuba Dongzao" bloeit in april-mei met kleine wit / gele bloemen. In augustus- september zijn de vruchten plukrijk. Daarbij is de Ziziphus Jujuba Dongzao goed winterhard tot ca. -20 °C.

Verzorging: In de winter (november– februari) raden wij aan om de plant in de gewenste vorm snoeien. Plant de Ziziphus Jujuba Dongzao" op een zonnige standplaats. 

De geleverde plant kan (afhankelijk van uw bestelmoment / seizoen ) afwijken van de getoonde afbeeldingen, planten zijn bladverliezend in het najaar.

De Ziziphus Jujuba Dongzao" is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "De grote Tuinverbouwing" SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.