Geen producten (0)
Geen producten (0)

Ribes Rubrum Detvan, Aalbes

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14265
Omschrijving

Ribes Rubrum Detvan, Aalbes

Deze Ribes Rubrum Detvan / Aalbes is speciaal door ons uitgekozen en zeer geschikt voor een Fruithaag / Voedselbos. Ribes Rubrum Detvan is ook geplant in de fruithaag van "De Grote Tuinverbouwing" SBS6

Pot maat: 5 liter

De Ribes Rubrum Detvan" is een zelfbestuivende plant. Er zijn dus geen aparte mannelijke en vrouwelijke planten nodig om vruchten te krijgen. Na circa een jaar kan de plant vruchten gaan dragen. Ribes Rubrum Detvan" bloeit in mei-juni met kleine groen/witte bloemen. In augustus - oktober zijn de vruchten plukrijk. Daarbij is de Ribes Rubrum Detvan" goed winterhard tot ca. -20 °C.

Verzorging: In de winter (november– februari) raden wij aan om de plant in de gewenste vorm snoeien. Plant de Ribes Rubrum Detvan" op een zonnige standplaats. 

De geleverde plant kan (afhankelijk van uw bestelmoment / seizoen ) afwijken van de getoonde afbeeldingen, planten zijn bladverliezend in het najaar.

De Ribes Rubrum Detvan" is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "De grote Tuinverbouwing" SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.