Geen producten (0)
Geen producten (0)

Ficus Carica Madeleine Des Deux Saisons, Vijg

€ 15,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14283
Bruto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Ficus Carica Madeleine Des Deux Saisons, Vijg

Deze Ficus Carica Madeleine Des Deux Saisons, Vijg is speciaal door ons uitgekozen en zeer geschikt voor een Fruithaag / Voedselbos. Ficus Carica Madeleine Des Deux Saisons is ook geplant in de fruithaag van "De Grote Tuinverbouwing" SBS6

Pot maat: 5 liter

De Ficus Carica Madeleine Des Deux Saisons" is een fraaie soort. Na circa een jaar kan de plant vruchten gaan dragen.In juli - augustus- september zijn de vruchten plukrijk, deze soort draagt twee keer vruchten in een seizoen. Daarbij is deFicus Carica Madeleine Des Deux Saisons" goed winterhard tot ca -15 gr. 

Verzorging: In de winter (november– februari) raden wij aan om de plant in de gewenste vorm snoeien. Ficus Carica Madeleine Des Deux Saisons" op een zonnige standplaats beschutte plaats. 

De geleverde plant kan (afhankelijk van uw bestelmoment / seizoen ) afwijken van de getoonde afbeeldingen, planten zijn bladverliezend in het najaar.

De Ficus Carica Madeleine Des Deux Saisons" is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "De grote Tuinverbouwing" SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.