Geen producten (0)
Geen producten (0)

Pyrus Communis Garden Pearl

€ 49,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14275
Omschrijving

Pyrus Communis Garden Pearl, Groene Mini Peer

Deze Pyrus Communis Garden Pearl, Groene Mini Peer is speciaal door ons uitgekozen en zeer geschikt voor een Fruithaag / Voedselbos. Pyrus Communis Garden Pearl" is ook geplant in de fruithaag van "De Grote Tuinverbouwing" SBS6

Pot maat: 7.5 liter

De Pyrus Communis Garden Pearl" is een fraaie mini peer. Na circa twee jaar kan de plant vruchten gaan dragen. Pyrus Communis Garden Pearl" bloeit in april met witte bloemen. In augustus- september zijn de vruchten plukrijk. Daarbij is de Pyrus Communis Garden Pearl goed winterhard tot ca. -20 °C.

Verzorging: In de winter (november– februari) raden wij aan om de plant in de gewenste vorm snoeien. Plant de Pyrus Communis Garden Pearl" op een zonnige standplaats. 

De geleverde plant kan (afhankelijk van uw bestelmoment / seizoen ) afwijken van de getoonde afbeeldingen, planten zijn bladverliezend in het najaar.

De Pyrus Communis Garden Pearl" is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "De grote Tuinverbouwing" SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.