Geen producten (0)
Geen producten (0)

Punica Granatum Wonderful Precoce, Granaatappel

€ 24,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14282
Omschrijving

Punica Granatum Wonderful Precoce, Granaatappel

Deze Punica Granatum Wonderful Precoce, Granaatappel is speciaal door ons uitgekozen en zeer geschikt voor een Fruithaag / Voedselbos. Punica Granatum Wonderful Precoce" is ook geplant in de fruithaag van "De Grote Tuinverbouwing" SBS6

Pot maat: 4 liter

De Punica Granatum Wonderful Precoce is een fraaie soort. Na circa twee jaar kan de plant vruchten gaan dragen. Punica Granatum Wonderful Precoce" bloeit met oranje bloemen. In augustus- september zijn de vruchten plukrijk. Daarbij is de Punica Granatum Wonderful Precoce" matig winterhard tot ca -5 gr. Bij vorst adviseren wij een bescherming van vliesdoek te gebruiken.

Verzorging: In de winter (november– februari) raden wij aan om de plant in de gewenste vorm snoeien. Punica Granatum Wonderful Precoce" op een zonnige standplaats beschutte plaats. 

De geleverde plant kan (afhankelijk van uw bestelmoment / seizoen ) afwijken van de getoonde afbeeldingen, planten zijn bladverliezend in het najaar.

De Punica Granatum Wonderful Precoce" is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "De grote Tuinverbouwing" SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.