Geen producten (0)
Geen producten (0)

Lycium Barbarum, Gojibes

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14271
Omschrijving

Lycium Barbarum, Gojibes

Deze Lycium Barbarum, Gojibes is speciaal door ons uitgekozen en zeer geschikt voor een Fruithaag / Voedselbos. Lycium Barbarum is ook geplant in de fruithaag van "De Grote Tuinverbouwing" SBS6

Pot maat: 3 liter

De Lycium Barbarum" is een zelfbestuivende plant. Er zijn dus geen aparte mannelijke en vrouwelijke planten nodig om vruchten te krijgen. Na circa twee jaar kan de plant vruchten gaan dragen. Lycium Barbarum, Gojibes" bloeit in april-mei-juni met kleine blauwe bloemen. In juli - oktober zijn de vruchten plukrijk. Daarbij is de Lycium Barbarum, Gojibes" goed winterhard tot ca. -20 °C.

Verzorging: In de winter (november– februari) raden wij aan om de plant in de gewenste vorm snoeien. Plant de Lycium Barbarum, Gojibes" op een zonnige standplaats. 

De geleverde plant kan (afhankelijk van uw bestelmoment / seizoen ) afwijken van de getoonde afbeeldingen, planten zijn bladverliezend in het najaar.

De Lycium Barbarum, Gojibes" is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "De grote Tuinverbouwing" SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.