Geen producten (0)
Geen producten (0)

Mespilus Germanica Westerveld, Mispel

€ 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14278
Bruto gewicht 2,00 Kg
Omschrijving

Mespilus Germanica Westerveld, Mispel

Deze Mespilus Germanica Westerveld, Mispel is speciaal door ons uitgekozen en zeer geschikt voor een Fruithaag / Voedselbos. Mespilus Germanica Westerveld" is ook geplant in de fruithaag van "De Grote Tuinverbouwing" SBS6

Pot maat: 7.5 liter

De Mespilus Germanica Westerveld" is een fraaie soort. Na circa een jaar kan de plant vruchten gaan dragen. Mespilus Germanica Westerveld" bloeit in april met witte bloemen. In augustus- september zijn de vruchten plukrijk. Daarbij is de Mespilus Germanica Westerveld goed winterhard tot ca. -20 °C.

Verzorging: In de winter (november– februari) raden wij aan om de plant in de gewenste vorm snoeien. Plant de Mespilus Germanica Westerveld" op een zonnige standplaats. 

De geleverde plant kan (afhankelijk van uw bestelmoment / seizoen ) afwijken van de getoonde afbeeldingen, planten zijn bladverliezend in het najaar.

De Mespilus Germanica Westerveld" is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "De grote Tuinverbouwing" SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.