Geen producten (0)
Geen producten (0)

Vaccinium Corymbosum Bluecrop

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14269
Omschrijving

Vaccinium Corymbosum Bluecrop, Blauwe Bes

Deze Vaccinium Corymbosum Bluecrop / Blauwe Bes is speciaal door ons uitgekozen en zeer geschikt voor een Fruithaag / Voedselbos. Vaccinium Corymbosum Bluecrop is ook geplant in de fruithaag van "De Grote Tuinverbouwing" SBS6

Pot maat: 5 liter

De Vaccinium Corymbosum Bluecrop" is een zelfbestuivende plant. Er zijn dus geen aparte mannelijke en vrouwelijke planten nodig om vruchten te krijgen. Na circa een jaar kan de plant vruchten gaan dragen.Vaccinium Corymbosum Bluecrop" bloeit in april-mei-juni met kleine groen/witte bloemen. In juli - oktober zijn de vruchten plukrijk. Daarbij is de Vaccinium Corymbosum Bluecrop" goed winterhard tot ca. -20 °C.

Verzorging: In de winter (november– februari) raden wij aan om de plant in de gewenste vorm snoeien. Plant de Vaccinium Corymbosum Bluecrop" op een zonnige standplaats. 

De geleverde plant kan (afhankelijk van uw bestelmoment / seizoen ) afwijken van de getoonde afbeeldingen, planten zijn bladverliezend in het najaar.

De Vaccinium Corymbosum Bluecrop" is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "De grote Tuinverbouwing" SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.