Geen producten (0)
Geen producten (0)

Pyrus Pyrifolia Shinko, Nashipeer

€ 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14277
Bruto gewicht 2,00 Kg
Omschrijving

Pyrus Pyrifolia Shinko, Nashipeer

Deze Pyrus Pyrifolia Shinko, Nashipeer Peer is speciaal door ons uitgekozen en zeer geschikt voor een Fruithaag / Voedselbos. Pyrus Pyrifolia Shinko" is ook geplant in de fruithaag van "De Grote Tuinverbouwing" SBS6

Pot maat: 7.5 liter

De Pyrus Pyrifolia Shinko" is een soort afkomstig uit Japan. Na circa een jaar kan de plant vruchten gaan dragen. Pyrus Pyrifolia Shinko" bloeit in april met witte bloemen. In augustus- september zijn de vruchten plukrijk. Daarbij is de Pyrus Pyrifolia Shinko goed winterhard tot ca. -20 °C.

Verzorging: In de winter (november– februari) raden wij aan om de plant in de gewenste vorm snoeien. Plant de Pyrus Pyrifolia Shinko" op een zonnige standplaats. 

De geleverde plant kan (afhankelijk van uw bestelmoment / seizoen ) afwijken van de getoonde afbeeldingen, planten zijn bladverliezend in het najaar.

De Pyrus Pyrifolia Shinko" is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "De grote Tuinverbouwing" SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.