Geen producten (0)
Geen producten (0)

Cornus Mas Cornella Kasanlak, Kornoeljekers

€ 39,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14280
Omschrijving

Cornus Mas Cornella Kasanlak, Kornoeljekers

Deze Cornus Mas Cornella Kasanlak, Kornoeljekers is speciaal door ons uitgekozen en zeer geschikt voor een Fruithaag / Voedselbos. Cornus Mas Cornella Kasanlak" is ook geplant in de fruithaag van "De Grote Tuinverbouwing" SBS6

Pot maat: 5 liter

De Cornus Mas Cornella Kasanlak" is een fraaie soort. Na circa twee jaar kan de plant vruchten gaan dragen. Cornus Mas Cornella Kasanlak" bloeit in het vroege voorjaar met kleine gele bloemen. In augustus- september zijn de vruchten plukrijk. Daarbij is de Cornus Mas Cornella Kasanlak goed winterhard tot ca. -20 °C.

Verzorging: In de winter (november– februari) raden wij aan om de plant in de gewenste vorm snoeien. Plant de Cornus Mas Cornella Kasanlak" op een zonnige standplaats. 

De geleverde plant kan (afhankelijk van uw bestelmoment / seizoen ) afwijken van de getoonde afbeeldingen, planten zijn bladverliezend in het najaar.

De Cornus Mas Cornella Kasanlak" is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "De grote Tuinverbouwing" SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.