Geen producten (0)
Geen producten (0)

Aronia Melanocarpa Königshof, Appelbes

€ 15,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14270
Omschrijving

Aronia Melanocarpa Königshof, Appelbes

Deze Aronia Melanocarpa Königshof / Appelbes is speciaal door ons uitgekozen en zeer geschikt voor een Fruithaag / Voedselbos. Aronia Melanocarpa Königshof is ook geplant in de fruithaag van "De Grote Tuinverbouwing" SBS6

Pot maat: 5 liter

De Aronia Melanocarpa Königshof" is een zelfbestuivende plant. Er zijn dus geen aparte mannelijke en vrouwelijke planten nodig om vruchten te krijgen. Na circa een jaar kan de plant vruchten gaan dragen. Aronia Melanocarpa Königshof" bloeit in april-mei-juni met kleine witte bloemen. In juli - oktober zijn de vruchten plukrijk. Daarbij is de Aronia Melanocarpa Königshof" goed winterhard tot ca. -20 °C.

Verzorging: In de winter (november– februari) raden wij aan om de plant in de gewenste vorm snoeien. Plant de Vaccinium Corymbosum Bluecrop" op een zonnige standplaats. 

De geleverde plant kan (afhankelijk van uw bestelmoment / seizoen ) afwijken van de getoonde afbeeldingen, planten zijn bladverliezend in het najaar.

De Aronia Melanocarpa Königshof" is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "De grote Tuinverbouwing" SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.