Geen producten (0)
Geen producten (0)

Ribes Rubrum Weisse Versailler, Witte Bes

€ 15,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14267
Omschrijving

Ribes Rubrum Weisse Versailler, Witte Bes

Deze Ribes Rubrum Weisse Versailler / Witte Bes is speciaal door ons uitgekozen en zeer geschikt voor een Fruithaag / Voedselbos. Ribes Rubrum Weisse Versailler is ook geplant in de fruithaag van "De Grote Tuinverbouwing" SBS6

Pot maat: 5 liter

De Ribes Rubrum Weisse Versailler" is een zelfbestuivende plant. Er zijn dus geen aparte mannelijke en vrouwelijke planten nodig om vruchten te krijgen. Na circa een jaar kan de plant vruchten gaan dragen. Ribes Rubrum Weisse Versailler" bloeit in mei-juni met kleine groen/witte bloemen. In augustus - oktober zijn de vruchten plukrijk. Daarbij is de Ribes Rubrum Weisse Versailler" goed winterhard tot ca. -20 °C.

Verzorging: In de winter (november– februari) raden wij aan om de plant in de gewenste vorm snoeien. Plant de Ribes Rubrum Weisse Versailler" op een zonnige standplaats. 

De geleverde plant kan (afhankelijk van uw bestelmoment / seizoen ) afwijken van de getoonde afbeeldingen, planten zijn bladverliezend in het najaar.

De Ribes Rubrum Weisse Versailler" is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "De grote Tuinverbouwing" SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.