Geen producten (0)
Geen producten (0)

Malus Domestica Merlin Pidi, Rode Mini Appel

€ 49,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14274
Omschrijving

Malus Domestica Merlin Pidi, Rode Mini Appel

Deze Malus Domestica Merlin Pidi, Rode Mini Appel is speciaal door ons uitgekozen en zeer geschikt voor een Fruithaag / Voedselbos. Malus Domestica Merlin Pidi is ook geplant in de fruithaag van "De Grote Tuinverbouwing" SBS6

Pot maat: 7.5 liter

De Malus Domestica Merlin Pidi" is een fraaie mini appel. Na circa twee jaar kan de plant vruchten gaan dragen. Malus Domestica Goldie" bloeit in april met witte bloemen. In augustus- september zijn de vruchten plukrijk. Daarbij is de Malus Domestica Merlin Pidi' goed winterhard tot ca. -20 °C.

Verzorging: In de winter (november– februari) raden wij aan om de plant in de gewenste vorm snoeien. Plant de Malus Domestica Merlin Pidi" op een zonnige standplaats. 

De geleverde plant kan (afhankelijk van uw bestelmoment / seizoen ) afwijken van de getoonde afbeeldingen, planten zijn bladverliezend in het najaar.

De Malus Domestica Merlin Pidi" is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "De grote Tuinverbouwing" SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.