Geen producten (0)
Geen producten (0)

Rubus Fruticosus Dima

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14263
Omschrijving

Rubus Fruticosus Dima, Dwerg Braam

Deze dwerg Braam is speciaal door ons uitgekozen en zeer geschikt voor een Fruithaag / Voedselbos. De Rubus Fruticosus Dima"  is ook geplant in de fruithaag van "De Grote Tuinverbouwing" SBS6

Pot maat: 3 liter

De Rubus Fruticosus Dima" is een zelfbestuivende Bramenplant. Er zijn dus geen aparte mannelijke en vrouwelijke planten nodig om vruchten te krijgen. Na circa een jaar kan de plant vruchten gaan dragen. Rubus Fruticosus Dima" bloeit in mei-juni met wit /lichtroze bloemen. In augustus - oktober zijn de vruchten plukrijk. Daarbij is de Rubus Fruticosus Dima goed winterhard tot ca. -20 °C.

Verzorging: In de winter (november– februari) raden wij aan om de plant in de gewenste vorm snoeien. Plant de Rubus Fruticosus Dima op een zonnige standplaats. 

De geleverde Bramenplant kan (afhankelijk van uw bestelmoment / seizoen ) afwijken van de getoonde afbeeldingen, planten zijn bladverliezend in het najaar.

De Rubus Fruticosus Dima is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "De grote Tuinverbouwing" SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.