Geen producten (0)
Geen producten (0)

Rubus Idaeus Malling Promise

€ 8,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14258
Omschrijving

Rubus Idaeus Malling Promise, Framboos Zomer Rood

Deze Rubus Idaeus Malling Promise / Rode Framboos is speciaal door ons uitgekozen en zeer geschikt voor een Fruithaag / Voedselbos. Rubus Idaeus Malling Promise is ook geplant in de fruithaag van "De Grote Tuinverbouwing" SBS6

Pot maat: 2 liter

De Rubus Idaeus Malling Promise" is een zelfbestuivende plant. Er zijn dus geen aparte mannelijke en vrouwelijke planten nodig om vruchten te krijgen. Na circa een jaar kan de plant vruchten gaan dragen. Rubus Idaeus Malling Promise" bloeit in mei-juni met wit /lichtroze bloemen. In augustus - oktober zijn de vruchten plukrijk. Daarbij is de Rubus Idaeus Malling Promise" goed winterhard tot ca. -20 °C.

Verzorging: In de winter (november– februari) raden wij aan om de plant in de gewenste vorm snoeien. Plant deRubus Idaeus Malling Promise" op een zonnige standplaats. 

De geleverde plant kan (afhankelijk van uw bestelmoment / seizoen ) afwijken van de getoonde afbeeldingen, planten zijn bladverliezend in het najaar.

DeRubus Idaeus Malling Promise" is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "De grote Tuinverbouwing" SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.