Geen producten (0)
Geen producten (0)

Rubus Idaeus Autumn Bliss, Framboos

€ 8,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14255
Omschrijving

Rubus Idaeus Autumn Bliss, Framboos Herst Rood

Deze Rubus Idaeus Autumn Bliss / Framboos is speciaal door ons uitgekozen en zeer geschikt voor een Fruithaag / Voedselbos. Rubus Idaeus Autumn Bliss is ook geplant in de fruithaag van "De Grote Tuinverbouwing" SBS6

Pot maat: 2 liter

De Rubus Idaeus Autumn Bliss" is een zelfbestuivende plant. Er zijn dus geen aparte mannelijke en vrouwelijke planten nodig om vruchten te krijgen. Na circa een jaar kan de plant vruchten gaan dragen. Rubus Idaeus Autumn Bliss" bloeit in mei-juni met wit /lichtroze bloemen. In augustus - oktober zijn de vruchten plukrijk. Daarbij is de Rubus Idaeus Autumn Bliss goed winterhard tot ca. -20 °C.

Verzorging: In de winter (november– februari) raden wij aan om de plant in de gewenste vorm snoeien. Plant de Rubus Idaeus Autumn Bliss" op een zonnige standplaats. 

De geleverde plant kan (afhankelijk van uw bestelmoment / seizoen ) afwijken van de getoonde afbeeldingen, planten zijn bladverliezend in het najaar.

De Rubus Idaeus Autumn Bliss" is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "De grote Tuinverbouwing" SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.