Geen producten (0)
Geen producten (0)

Rubus Illecebrosus Asterix

€ 10,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14261
Omschrijving

Rubus Illecebrosus Asterix, Aardbeiframboos 

Deze Rubus Illecebrosus Asterix / Aardbeiframboos is speciaal door ons uitgekozen en zeer geschikt voor een Fruithaag / Voedselbos. Rubus Illecebrosus Asterix is ook geplant in de fruithaag van "De Grote Tuinverbouwing" SBS6

Pot maat: 3 liter

De Rubus Illecebrosus Asterix" is een zelfbestuivende plant. Er zijn dus geen aparte mannelijke en vrouwelijke planten nodig om vruchten te krijgen. Na circa een jaar kan de plant vruchten gaan dragen. Rubus Illecebrosus Asterix" bloeit in mei-juni met wit /lichtroze bloemen. In augustus - oktober zijn de vruchten plukrijk. Daarbij is de Rubus Illecebrosus Asterix" goed winterhard tot ca. -20 °C.

Verzorging: In de winter (november– februari) raden wij aan om de plant in de gewenste vorm snoeien. Plant de Rubus Illecebrosus Asterix" op een zonnige standplaats. 

De geleverde plant kan (afhankelijk van uw bestelmoment / seizoen ) afwijken van de getoonde afbeeldingen, planten zijn bladverliezend in het najaar.

De Rubus Illecebrosus Asterix" is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "De grote Tuinverbouwing" SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.