Geen producten (0)
Geen producten (0)

Rubus Fruticosus Chester Tornless , Braam Doornloos

€ 8,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14252
Omschrijving

Rubus Fruticosus Chester Tornless , Braam Doornloos

Deze doornloze Braam is speciaal door ons uitgekozen en zeer geschikt voor een Fruithaag / Voedselbos. De Rubus Fruticosus Chester Tornless"  is ook geplant in de fruithaag van "De Grote Tuinverbouwing" SBS6

Pot maat: 2 liter

De Rubus Fruticosus Chester Tornless" is een zelfbestuivende Bramenplant. Er zijn dus geen aparte mannelijke en vrouwelijke planten nodig om vruchten te krijgen. Na circa een jaar kan de plant vruchten gaan dragen. Rubus Fruticosus Chester Tornless" bloeit in mei-juni met wit /lichtroze bloemen. In augustus - oktober zijn de vruchten plukrijk. Daarbij is de Rubus Fruticosus Chester Tornless goed winterhard tot ca. -20 °C.

Verzorging: In de winter (november– februari) raden wij aan om de plant in de gewenste vorm snoeien. Plant de Rubus Fruticosus Chester Tornless op een zonnige standplaats. 

De geleverde Bramenplant kan (afhankelijk van uw bestelmoment / seizoen ) afwijken van de getoonde afbeeldingen, planten zijn bladverliezend in het najaar.

De Rubus Fruticosus Chester Tornless is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "De grote Tuinverbouwing" SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.