Geen producten (0)
Geen producten (0)

Rubus Occidentalis Black Jewel

€ 8,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14260
Omschrijving

Rubus Occidentalis Black Jewel, Framboos Zomer Zwart

Deze Rubus Occidentalis Black Jewel / Zwarte Framboos is speciaal door ons uitgekozen en zeer geschikt voor een Fruithaag / Voedselbos. Rubus Occidentalis Black Jewel is ook geplant in de fruithaag van "De Grote Tuinverbouwing" SBS6

Pot maat: 2 liter

De Rubus Occidentalis Black Jewel" is een zelfbestuivende plant. Er zijn dus geen aparte mannelijke en vrouwelijke planten nodig om vruchten te krijgen. Na circa een jaar kan de plant vruchten gaan dragen. Rubus Occidentalis Black Jewel" bloeit in mei-juni met wit /lichtroze bloemen. In augustus - oktober zijn de vruchten plukrijk. Daarbij is de Rubus Occidentalis Black Jewel" goed winterhard tot ca. -20 °C.

Verzorging: In de winter (november– februari) raden wij aan om de plant in de gewenste vorm snoeien. Plant de Rubus Occidentalis Black Jewel" op een zonnige standplaats. 

De geleverde plant kan (afhankelijk van uw bestelmoment / seizoen ) afwijken van de getoonde afbeeldingen, planten zijn bladverliezend in het najaar.

De Rubus Occidentalis Black Jewel" is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "De grote Tuinverbouwing" SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.