Geen producten (0)
Geen producten (0)

Asimina Triloba Sunflower, Pawpaw

€ 59,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14284
Bruto gewicht 1,00 Kg
Omschrijving

Asimina Triloba Sunflower, Pawpaw

Deze Asimina Triloba Sunflower, Pawpaw is speciaal door ons uitgekozen en zeer geschikt voor een Fruithaag / Voedselbos. Asimina Triloba Sunflower, Pawpaw is ook geplant in de fruithaag van "De Grote Tuinverbouwing" SBS6

Pot maat: 4 liter

De Asimina Triloba Sunflower" is een bijzondere verschijning. Na circa twee jaar kan de plant vruchten gaan dragen. De vruchten zijn geel groen met een blauwe gloed en hebben een banaan-achtige smaak. Asimina Triloba Sunflower" bloeit in april - mei met vrij grote paars / bruine bloemen. In augustus- september zijn de vruchten plukrijk. Daarbij is de Asimina Triloba Sunflowergoed winterhard tot ca. -15 °C.

Verzorging: In de winter (november– februari) raden wij aan om de plant in de gewenste vorm snoeien. Asimina Triloba Sunflower" op een zonnige standplaats. 

De geleverde plant kan (afhankelijk van uw bestelmoment / seizoen ) afwijken van de getoonde afbeeldingen, planten zijn bladverliezend in het najaar.

De Asimina Triloba Sunfloweri" is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger "De grote Tuinverbouwing" SBS6

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.