Geen producten (0)
Geen producten (0)

Cypripedium Pubescens Roze, Tuinorchidee Winterhard

€ 16,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11056
Omschrijving

Cypripedium Pubescens Roze, Tuinorchidee Winterhard

Opmerkingen: Cypripedium Pubescens Roze is een zeer fraaie Tuinorchidee die met fraaie bloemen bloeit. Deze fraaie tuin Orchidee is vorstbestendig en kan in een pot of volle grond worden geplaatst. Bij zeer strenge vorst raden wij aan de plant enige bescherming te bieden door bijvoorbeeld de aarde wat af te dekken of de pot in een koele ruimte te plaatsen van maximaal 7 graden.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 20 tot 30 cm

Hoogte: Tot 30 - 60 cm.

Bloemen: Cypripedium Pubescens heeft roze bloemen, haar bloemen bereiken een groote van 5 tot 8 cm.

De planten die wij leveren hebben minimaal 5 uitlopers. De bloeiperiode is afhankelijk van het weer mei / juni.

De Cypripedium Pubescens staat het liefst op een plaats met enkele uren zon per dag. Ze hebben een uitgesproken voorkeur voor voedzame grond die goed vochtdoorlatend is. In de groeiperiode is voldoende vocht noodzakelijk. ’s Winters moet de grond vlot afwateren. 

Cypripedium Pubescens roze is uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Matthijsplantenpaleis.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdings middelen. Matthijsplantenpaleis verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.