Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sempervivum Lemon Flare

€ 6,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14154
Omschrijving

Sempervivum Lemon Flare

Opmerkingen: Deze fraaie winterharde Sempervivum Arctic White heeft prachtig kleur bladeren en geven een betoverend effect. Naarmate de planten ouder worden zullen er steeds meer nieuwe planten bij gaan groeien.

Hoogte: Tot wel 10 cm.

Standplaats: Sempervivum is geschikt voor buiten op een plaats in de volle zon.

Vorstbestendig: Tot wel -10 graden, bij strenge vorst wordt aangeraden de plant extra bescherming te bieden.

Iedere plant heeft de zelfde potmaat maar is uniek. Planten kunnen onderling van elkaar qua vorm verschillen.

Plaats de Sempervivum buiten in je tuin direct in de volle grond of in een pot op het terras. De Sempervivum vereist een plaats in de volle zon. De Sempervivum houdt van weinig water, bij een teveel aan water kan de Sempervivum gaan rotten. Zorg er voor als u hem in de volle grond plaatst er een laag met grind in het plantgat wordt gestrooid, dit voorkomt natte voeten.

De plant kan zeer goed tegen warmte en staat graag in de volle zon. Hij heeft in de zomer weinig water nodig. U kunt uw Sempervivum bemesten met een organische meststof. In de winter is deze Sempervivum vorstbestendig tot -10 graden. U geeft hem dan geen water.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdings middelen. Matthijsplantenpaleis verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Sempervivum Lemon Flare is uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Matthijsplantenpaleis.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.