Geen producten (0)
Geen producten (0)

Photinia Pink Crispy

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14150
Omschrijving

Photinia Pink Crispy

Opmerkingen: Photinia Pink Crispy is een fraaie winterharde heester. Met haar fraaie variegata blad en steeds nieuwe roze uitlopers is het een echt blikvanger in de tuin. De Photinia Pink Crispy staat het liefst op een halfschaduw standplaats. Deze Photinia is vorstbestendig, bij zeer strenge vorst adviseren wij de plant enige bescherming te bieden. Photinia is groenblijvend in de winter

Hoogte: Photinia kan een hoogte bereiken van 100 tot 150 cm.

Standplaats: halfschaduw/ zon

Photinia verdraagt vorst, bij zeer strenge vorst adviseren wij de plant enige bescherming te bieden.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdings middelen. Matthijsplantenpaleis verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Nandina is uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Matthijsplantenpaleis.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.