Geen producten (0)
Geen producten (0)

Urginea Maritima, Zee-ui

€ 15,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14701
Omschrijving

Urginea Maritima, Zee-ui

Hoogte: Tot 80 - 120 cm.

Opmerkingen: Urginea Maritima, Zee-ui  is een zeer fraaie Urginea, ze heeft prachtige wit  gekleurde bloemen. 

Verzorging Urginea Maritima, Zee-ui :

In het najaar pot u uwUrginea Maritima op in goed doorlaatbare aarde. 2 derde van de bol plaatst u in de aarde . U plaats de opgepotteUrginea Maritima op een warme en lichte plaats. De watergift beperken tot de eerste uitlopers zichtbaar zijn ( de aarde mag niet uitdrogen). Nadat er bladeren gaan vormen en de knop zichtbaar wordt mag u steeds voorzichtig water gaan geven.

Urginea Maritima is een caudex die zowel voor binnen als buiten geschikt is. De Urginea Maritima is geschikt om in een pot te plaatsen en verdraagt in droge omstandigheden enkele graden vorst. Als de plant in rust is geeft u vrijwel geen water, zodra de plant gaat groeien mag u steeds wat meer water gaan geven. Na de bloei kunt u de plant tot rust laten komen, u geeft geen water meer zodra de bladeren geel zijn geworden mag u deze afknippen. 

Urginea Maritima is speciaal geselecteerd door Matthijs Hazeleger voor "De Grote Tuinverbouwing" SBS6.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.