Geen producten (0)
Geen producten (0)

Philodendron Paraiso Verde

€ 24,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11935
Omschrijving

Philodendron Paraiso Verde 

Iedere Philodendron Paraiso Verde is verschillen qua variegatie kunnen planten van elkaar verschillen.

Na aankomst van uw Philodendron Paraiso Verde raden wij het aan de plant absoluut niet te verpotten, de plant heeft een rust periode nodig van tenminste twee maanden. Verpotten direct na aankomst kan voor de plant dodelijk zijn.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring vallen niet onder de garatie. Wij raden het aan de bladeren niet aan te raken, aanraking van de lichte delen kan schade geven.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 20 tot 50 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm.

Opmerkingen: Philodendron Paraiso Verde is een zeer fraaie zeldzame Philodendron, ze heeft prachtige licht groene bladeren met donker groene vlekken. haar nieuwe bladeren. Philodendron worden verstuurd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzorging Philodendron Paraiso Verde  :

Philodendron komt voornamelijk voor in de regenwouden van Zuid-Amerika. Philodendron's zijn klimplanten, je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Philodendron Paraiso Verde gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Philodendron is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Philodendron kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Philodendron kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Philodendron Paraiso Verde kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Philodendron groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Philodendron Paraiso Verde is gevoelig voor teveel water. Als uw Philodendron bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Philodendron Paraiso Verde is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.