Geen producten (0)
Geen producten (0)

Aglaonema Splash Unyamanee 3 Color

€ 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11934
Omschrijving

Aglaonema Splash Unyamanee 3 Color

Opmerkingen: Aglaonema Splash Unyamanee 3 Color is een zeer fraaie nieuwe Aglaonema hybride. Ze heeft prachtige bladeren met vlekken en strepen in drie kleuren. Een lust voor het oog. Aglaonema Splash Anyamanee 3 Color is een fraaie hybride en is in Europa vrijwel niet verkrijgbaar, wij importeren deze planten rechtstreeks van kwekers uit Azië. Unieke kans om deze fraaie soort aan uw verzameling toe te voegen.

Iedere plant is anders patronen van bladeren kunnen verschillend zijn.

Aglaonema Splash Unyamanee 3 Color wordt als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto geleverd. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 35 cm

Hoogte: 40 - 60 cm.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen. Wij verpakken onze planten in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Verzorging Aglaonema Splash Unyamanee 3 Color :

De Aglaonema gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Aglaonema is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Aglaonema kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Aglaonema kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Aglaonema kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Aglaonema groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.