Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Milk Confetti

€ 13,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11931
Omschrijving

Syngonium Milk Confetti

Opmerkingen: Syngonium Milk Confetti is een zeer fraaie Syngonium. Met haar bijzondere blad. Syngonium "Milk Confetti" wordt geleverd als gewortelde stekplant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is verschillend, planten kunnen onderling verschillen van elkaar.

Syngonium Milk Confetti zijn als gewortelde planten opgepot in de juiste aarde. Wij adviseren u de plant de komende maand nog niet te verpotten. Iedere plant is verschillend, planten kunnen onderling verschillen van elkaar. Alle planten hebben roze vlekken en of strepen. 

Hoogte: 30 tot 40 cm.

 

Verzorging Syngonium "Milk Confetti" :

De Syngonium "Milk Confetti" houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

De Syngonium "Milk Confetti" is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium is gevoelig voor teveel water.

Syngonium "Milk Confetti" is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.