Geen producten (0)
Geen producten (0)

Aglaonema "Thongnoppakhun" Large

€ 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11925-1
Omschrijving

Aglaonema "Thongnoppakhun" Large.

Opmerkingen: Aglaonema "Thongnoppakhun" is een zeer fraaie Aglaonema hybride. Ze heeft prachtige groene bladeren met vlekken en strepen. Een lust voor het oog. Aglaonema wordt als volledig gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto verzonden. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is uniek, planten kunnen onderling verschillen.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 35 cm

Hoogte: 40 - 60 cm

Verzorging Aglaonema "Thongnoppakhun" :

De Aglaonema gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

DeAglaonema "Thongnoppakhun" is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Aglaonema kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Aglaonema kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Aglaonema kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Aglaonema groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Aglaonema is gevoelig voor teveel water. Als uw Aglaonema bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Aglaonema "Thongnoppakhun" is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.