Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Macrophylla Variegata

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11917
Omschrijving

Hoya Macrophylla Variegata

Opmerkingen: Hoya Macrophylla Variegata is een zeer fraaie en bijzondere Hoya. Ze heeft prachtige groene bladeren met donkergroene nerven. Deze Hoya wordt verkocht als opgepotte gewortelde stekplant. Wij adviseren de plant niet te verpotten en minimaal drie maanden in de pot te laten staan.

Hoogte: 50 tot aan 70 cm. (klimplant) 

Hoya Macrophylla Variegata :

De Hoya Macrophylla Variegata houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

Hoya Macrophylla Variegata kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Macrophylla Variegata is gevoelig voor teveel water. Als uw Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Matthijsplantenpaleis verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled plastic vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking. Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Hoya Macrophylla Variegata is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.