Geen producten (0)
Geen producten (0)

Monstera Dubia

€ 15,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11719
Omschrijving

Monstera Dubia, met mosspole 

Opmerkingen: Monstera Dubia is een zeer fraaie Monstera. Monstera Dubia heeft prachtig groen met grijze bladeren die kort op de blasteel staan. Monstera Dubia is een klimplantje wat tegen een stok bekleed met spagnum of boomschors kan aangroeien. 

Monstera Dubia wordt verstuurd als plant zoals afgebeeld op de foto. Monstera Dubia is een klimplantje wat vrijwel geen wortels in de aarde heeft. Het wordt sterk afgeraden het plantje uit haar pot te halen. De Monstera Dubia heeft na aankomst een rust periode van tenminste 2 maanden nodig. Monstera Dubia vraagt een speciale verzorging en is alleen geschikt voor ervaren liefhebbers. Iedere plant is uniek, planten kunnen van elkaar verschillen.

Hoogte: Tot 100 - 120 cm, klimplant

Verzorging Monstera Dubia :

Monstera Dubia komt voornamelijk voor in de regenwouden. Monstera zijn klimplanten, je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Monstera Dubia gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. U kunt haar dagelijks besproeien zodat de zeer korte worteltjes ook water op kunnen nemen. Monstera Dubia moet kunnen klimmen, heb beste is een stok of tak te bekleden met een laagje spagnum, zo kan hij beter hechten en ook water opnemen,

De Monstera Dubia is veeleisend aan zijn standplaats. Hij vraagt een plaats met voldende daglicht, zon verdraagt deze Monstera niet. Zorg ervoor dat er een hoge luchtvochtigheid is. Monstera kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Monstera Dubia kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Monstera is gevoelig voor teveel water. Als uw Monstera bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Monstera Dubia is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.