Geen producten (0)
Geen producten (0)

Yucca Gloriosa Tricolor

€ 34,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11623
Omschrijving

Yucca Gloriosa Tricolor, Zeer Vorst Bestendig.

Opmerkingen: Yucca Gloriosa Tricolor heeft zeer fraaie bladeren. Deze Yucca Gloriosa Tricolor wordt geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto.Iedere plant is uniek, planten kunnen onderling verschillen. Yucca Gloriosa Tricolor is vorst bestendig tot - 20 C°.

Verzorging Yucca Gloriosa Tricolor :

De Yucca houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Yucca is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Yucca kan als tuinplant in de volle grond worden geplaatst of op het terras in pot. 

Yucca kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Yucca is gevoelig voor teveel water. Als uw Yucca bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

 

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdings middelen. Matthijsplantenpaleis verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Yucca Gloriosa Tricolor is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger De Grote Tuinverbouwing SBS6.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.