Geen producten (0)
Geen producten (0)

Lagerstroemia Indica Red Red Wine

€ 24,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11587
Omschrijving

Lagerstroemia Indica Red Red Wine, Vorst Bestendig

Opmerkingen: Lagerstroemia Indica Red Red Wine is een zeer fraaie winterharde Lagerstroemia. Ze heeft prachtige groene bladeren met bijzondere bloemen. Lagerstroemia Indica Red Red Wine wordt geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. De Lagerstroemia Indica Red Red Wine is blad verliezend in de winter.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 10 cm

Hoogte: Lagerstroemia Indica Red Red Wine kan een hoogte van 100 tot aan 150 cm bereiken.

Standplaats: Volle zon

Verzorging Lagerstroemia Indica Red Red Wine :

De Lagerstroemia gebruikt veel water, het is belangrijk dat de grond vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

Lagerstroemia kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Lagerstroemia is gevoelig voor natte voeten. Als uw Lagerstroemia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij met zijn voeten in het water staat of de naderende herfst. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdings middelen. Matthijsplantenpaleis verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Lagerstroemia Indica Red Red Wine is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.