Geen producten (0)
Geen producten (0)

Schizophragma Burst Of Light

€ 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11580
Omschrijving

Schizophragma Burst Of Light, Schijnhortensia

Opmerkingen: Schizophragma Burst Of Light is een zeer fraaie winterharde Variegata schijnhortensia. Ze heeft prachtige variegata bladeren met een bijzondere groeivorm. Schizophragma Burst Of Light wordt geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. De Schizophragma Burst Of Light is blad verliezend in de winter.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 15 cm

Hoogte: Schizophragma Burst Of Light kan een hoogte van 100 tot aan 150 cm bereiken.

Standplaats: Schaduw /half schaduw.

Verzorging Schizophragma Burst Of Light :

De Schizophragma gebruikt veel water, het is belangrijk dat de grond vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

Schizophragma kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Schizophragma is gevoelig voor natte voeten. Als uw Schizophragma bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij met zijn voeten in het water staat of de naderende herfst. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Schizophragma Burst Of Light is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.