Geen producten (0)
Geen producten (0)

Uncinia Rubra Everflame

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11560
Omschrijving

Uncinia Rubra Everflame 

Opmerkingen: Uncinia rubra Everflame is een prachtig kleurrijk siergras soort. De bladeren zijn bruin/geel gestreept en hebben een fraaie rode gloed. Het siergras bloeit in juli tot en met augustus met bruin gele aren. Uncinia rubra "Everflame" staat het liefst op een beschutte, zonnige of halfschaduw plaats in de tuin. Ook in de wintermaanden blijft de Uncinia Everflame erg mooi. De Uncinia rubra Everflame kan lichte vorst tot -6 c° verdragen. Bij strengere vorst extra bescherming bieden.

Hoogte: De Uncinia Rubra Everflame  kan een hoogte van 30 tot 40 cm bereiken.

 

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdings middelen. Matthijsplantenpaleis verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Uncinia Rubra Everflame is uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Matthijsplantenpaleis.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.