Geen producten (0)
Geen producten (0)

Bougainvillea Glabra Sanderiana Large

€ 16,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11557
Omschrijving

Bougainvillea Glabra Sanderiana, Large

Opmerkingen: Bougainvillea Glabra Sanderiana kan als kamerplant of als kuipplant gehouden worden, deze Bougainvillea is niet winterhard. Bougainvillea houdt van een beschutte standplaats in de volle zon. Tijdens de zomerbloei de grond licht vochtig houden. Om de twee weken een beetje bijmesten, na september geen mest meer geven.

Bougainvillea kan op een lichte, vorstvrije plek overwinteren (5 tot 15 graden). Daarbij zal hij vrijwel al zijn blad verliezen. Tijdens de winterrust spaarzaam gieten, maar de grond ook niet volledig laten uitdrogen. Vanaf het voorjaar weer meer water geven.

 

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdings middelen. Matthijsplantenpaleis verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Bougainvillea Glabra Sanderiana is uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Matthijsplantenpaleis.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.