Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hibiscus Rosa Sinensis, Zalm

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11555
Omschrijving

Hibiscus Rosa Sinensis, Zalm

Opmerkingen: Hibiscus Rosa Sinensis is een zeer fraaie Hibiscus die met rode bloemen bloeit. Deze fraaie plant is voor binnen in de winter en in de zomer als kuipplant op het terras geschikt. De Hibiscus Rosa Sinensis verdraagt geen temperaturen onder de 10 graden.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 7 cm

Hoogte: Tot 150 - 175 cm.

De Hibiscus Rosa Sinensis staat het liefst op een plaats met enkele uren zon per dag. Ze hebben een uitgesproken voorkeur voor voedzame grond. In de groeiperiode is voldoende vocht noodzakelijk. ’s Winters moet de grond vlot afwateren.

Knip de uitgebloeide bloemen na de bloei net boven de nieuwe groei af. Een volwassen Hibiscus Rosa Sinensis die te groot is geworden of waarvan de takken te hoog zijn kan gesnoeid worden. Snoei de oudste en dikste takken in de late herfst terug tot de gewenste vorm. Gebruik een scherpe snoeischaar voor dit karwei. 

Hibiscus Rosa Sinensis is uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Matthijsplantenpaleis.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.