Geen producten (0)
Geen producten (0)

Dischidia Ruscifolia Albomarginata

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11527
Omschrijving

Dischidia Ruscifolia Albomarginata

Opmerkingen: Dischidia Ruscifolia Albomarginata is een zeer fraaie en zeldzame Dischidia. Dischidia Ruscifolia Albomarginata wordt zelden aangeboden in de verkoop. Ze heeft prachtige vele kleine hartvormige variegata blaadjes, ze wordt ook niet voor niets million hearts genoemd. Een lust voor het oog.

Dischidia Ruscifolia Albomarginata worden geleverd als gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is uniek. Planten kunnen onderling verschillen.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 0.5 tot 2 cm

Hoogte: 50 tot aan 70 cm (klimplant) 

Verzorging Dischidia Ruscifolia Albomarginata  :

De Dischidia Ruscifolia houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Dischidia is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Dischidia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Dischidia Ruscifolia kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Dischidia Ruscifolia is gevoelig voor teveel water. Als uw Dischidia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Dischidia Ruscifolia Albomarginata is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.