Geen producten (0)
Geen producten (0)

Philodendron Giganteum Variegata 1

€ 129,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11519
Omschrijving

Philodendron Giganteum Variegata 1

Iedere Philodendron Giganteum Variegata heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

Opmerkingen: Philodendron Giganteum Variegata is een zeer fraaie Philodendron, ze heeft prachtige groene bladeren met fraaie witte vlekken en strepen. Een zeer fraai en zeldzaam soort, wat bijna niet te verkrijgen is. Na aankomst van uw Philodendron Giganteum Variegata raden wij het aan de plant niet te verpotten, de plant heeft een rust periode nodig van tenminste twee maanden. Verpotten direct na aankomst kan voor de plant dodelijk zijn. Een luchtvochtigheid van 60 - 80 % is vereisd.

Deze Philodendron Giganteum Variegata wordt als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto verzonden.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 40 tot 60 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm.

Verzorging Philodendron Giganteum Variegata  :

Philodendron komt voornamelijk voor in de regenwouden van Zuid-Amerika. Philodendron zijn klimplanten, je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Philodendron Giganteum Variegata gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Philodendron is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Philodendron kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Philodendron kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Philodendron Giganteum Variegata kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Philodendron groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Philodendron Giganteum Variegata is gevoelig voor teveel water. Als uw Philodendron bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Philodendron Giganteum Variegata is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.