Geen producten (0)
Geen producten (0)

Eriospermum Cooperi Nr 4

€ 39,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11440
Omschrijving

Eriospermum Cooperi Nr 4, Potmaat 12 cm.

Deze Eriospermum Cooperi heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

Opmerkingen: Eriospermum Cooperi is een zeer fraaie Caudexplant, ze heeft een bijzondere groeivorm. Planten zijn schaars te verkrijgen en echte collecters items. Iedere plant is uniek en een lust voor het oog. Eriospermum Cooperi kent een rustperiode, tijdens deze periode sterft het loof af. Deze soort kan zeer goed tegen een koele ruimte, de temperatuur mag echter niet onder de 10 graden komen.

Deze Eriospermum Cooperi wordt geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto.

Verzorging :

Deze Caudexplant houdt van zeer weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend in het groeiseizoen. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. In de wintermaanden, het rustseizoen geeft u vrijwel geen water.

Deze Caudexplant is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon en kan heel goed in een koude ruimte staan. Ze kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Caudexplanten kunnen in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Caudexplanten zijn gevoelig voor teveel water. De aarde mag dan ook nooit nat aanvoelen. Caudexplanten hebben een opslag van vochtreserve in hun knol.

Deze fraaie Caudexplant is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.