Geen producten (0)
Geen producten (0)

Jatropha Berlandieri Nr 8

€ 69,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11428
Omschrijving

Jatropha Berlandieri Nr 8, Potmaat 22 cm

Deze Jatropha Berlandieri heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

Opmerkingen: Jatropha Berlandieri is een zeer fraaie plant. 

Verzorging Jatropha Berlandieri :

De Jatropha Berlandieri houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortel rot optreden. 

Deze Jatropha Berlandieri is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de zon. Jatropha Berlandieri  kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Ze verdraagt geen temperaturen onder de 15 graden.

Jatropha Berlandieri kan in de zomermaanden eens in de twee maanden bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Jatropha Berlandieri is gevoelig voor teveel water. Als uw Jatropha Berlandieri bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren voorzichtig verwijderen. 

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondank het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Jatropha Berlandieri is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.