Geen producten (0)
Geen producten (0)

Scilla Saturata Nr 4

€ 39,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11406
Omschrijving

Scilla Saturata Nr 4, Potmaat 16 cm.

Deze Scilla Saturata heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

Opmerkingen: Scilla Saturata een zeer fraaie Caudexplant, ze heeft een bijzondere groeivorm. Planten van dit formaat zijn zijn schaars te verkrijgen en echte collecters items. Iedere plant is uniek en een lust voor het oog. Scilla Saturata kent een rustperiode, tijdens deze periode sterft het loof af. Deze soort kan zeer goed tegen een koele ruimte, echter de temperatuur mag nooit onder de 7 graden komen. Deze Scilla Saturata wordt geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto.

Verzorging :

Deze Caudexplant houdt van zeer weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend in het groeiseizoen. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. In de wintermaanden, het rustseizoen geeft u vrijwel geen water.

Deze Caudexplant is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon en kan heel goed in een koude ruimte staan. Ze kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Caudexplanten kunnen in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Caudexplanten zijn gevoelig voor teveel water. De aarde mag dan ook nooit nat aanvoelen. Caudexplanten hebben een opslag van vochtreserve in hun knol.

Deze fraaie Caudexplant is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.