Geen producten (0)
Geen producten (0)

Euphorbia Tithymaloides Nr 20

€ 89,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11395
Omschrijving

Euphorbia Tithymaloides Nr 20, Potmaat 23 cm

Deze Euphorbia Tithymaloides heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

Opmerkingen: Euphorbia Tithymaloides is een zeer fraaie en zeldzame  Euphorbia die bijna niet in de handel wordt aangeboden. Deze Euphorbia Tithymaloides wordt geleverd als bewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. 

Hoogte: tot wel 60 cm. Euphorbia Tithymaloides groeit in een struik vorm er zullen steeds meer vertakkingen gaan vormen.   

Verzorging Euphorbia Tithymaloides :

De Euphorbia houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Euphorbia is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Euphorbia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Euphorbia kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Euphorbia is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Euphorbia Tithymaloides is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.