Geen producten (0)
Geen producten (0)

Peperomia Helios Variegata

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11316
Omschrijving

Peperomia Helios Variegata

Opmerkingen: Peperomia Helios Variegata is een zeer fraaie Peperomia. Ze heeft mooie variegata bladeren met diepe nerven. Een lust voor het oog. Peperomia Helios Variegata wordt  geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is uniek, planten kunnen onderling verschillen.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 5 cm.

Hoogte: 20 tot aan 40 cm.

Verzorging Peperomia Helios Variegata  :

De Peperomia Helios Variegata houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

DePeperomia Helios Variegata is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Peperomia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Peperomia Helios Variegata kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Peperomia is gevoelig voor teveel water. Als uw Peperomia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Peperomia Helios Variegata is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.