Geen producten (0)
Geen producten (0)

Agave Schidigera White Stripe

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11299
Omschrijving

Agave Schidigera White Stripe

Opmerkingen: De Agave Schidigera White Stripe heeft zeer fraaie bladeren en is bijna niet verkrijgbaar. Deze Agave Schidigera White Stripe wordt geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Iedere plant is uniek, planten kunnen onderling verschillen.

Verzorging Agave Schidigera White Stripe :

De Agave houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Agave is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Agave kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Agave kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Agave is gevoelig voor teveel water. Als uw Agave bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Agave is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.