Geen producten (0)
Geen producten (0)

Agave Potatorum "Kichiokan" Marginata

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11296
Omschrijving

Agave Potatorum "Kichiokan" Marginata

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 20 cm.

Hoogte: 25  tot aan  40 cm. 

Opmerkingen: Agave Potatorum "Kichiokan" Marginata is een zeer bijzondere variegata Agave. Ze heeft grijs groene bladeren met creme strepen. Zeer fraai en bijzonder plantje. Agave Potatorum Variegata wordt geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is uniek, planten kunnen onderling verschillen.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Agave Potatorum "Kichiokan" Marginata :

De Agave Potatorum "Kichiokan" Marginata houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Agave Potatorum "Kichiokan" Marginata is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Agave Potatorum kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Agave Potatorum kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Agave Potatorum is gevoelig voor teveel water. Als uw Agave bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Agave Potatorum "Kichiokan" Marginata is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.