Geen producten (0)
Geen producten (0)

Aeonium Variegata "Mardi Gras"

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11205
Omschrijving

Aeonium Variegata "Mardi Gras"

Opmerkingen: Aeonium Variegata Mardi Gras is een zeer fraaie Aeonium. Ze heeft prachtige bladeren, een lust voor het oog.  Aeonium Variegata "Mardi Gras" wordt geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is uniek, planten kunnen onderling verschillen.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 15 cm

Hoogte: 10 tot aan 30 cm. 

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen. Wij verpakken onze planten in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Verzorging Aeonium Variegata "Mardi Gras" :

De Aeonium houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Aeonium is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. De Aeonium kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Aeonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Aeonium is gevoelig voor teveel water. Als uw Aeonium bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Aeonium is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.