Geen producten (0)
Geen producten (0)

Fenestraria Rhopalophylla

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11203
Omschrijving

Fenestraria Rhopalophylla

Opmerkingen: Fenestraria Rhopalophylla is een zeer fraaie Fenestraria.  Een lust voor het oog. Fenestraria Rhopalophylla wordt geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Hoogte: 3  tot aan 5 cm. Fenestraria Rhopalophyllai groeit in een kluster er zullen steeds meer plantjes in de pot gaan vormen

Verzorging Fenestraria :

De Fenestraria houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Fenestraria is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Fenestraria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Fenestraria kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Fenestraria is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Fenestraria is speciaal uitgekozen voor Matthijsplantenpaleis door Matthijs Hazeleger.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media.